Over PlusChaud

Wie zijn wij?

PlusChaud werd opgericht door een groepje jongeren die strijden voor een beter klimaat. We willen het protest dat op straat werd gevoerd tijdens de klimaatmarsen verder zetten in het dagelijkse leven. PlusChaud wil meer zijn dan alleen maar een kledingmerk. We willen geëngageerde jongeren verenigen en samen zorgen voor een betere toekomst. 

Onze bijdrage aan een betere wereld

Zoals hierboven gezegd willen we meer zijn dan een kledingmerk. Daarom schenken we een deel van onze opbrengst aan klimaatgerelateerde goede doelen. We kiezen telkens een ander goed doel of interessante actie uit. Momenteel gaat een deel van onze opbrengst naar EVA vzw,  hieronder stellen ze zich kort even voor.

"EVA zet zich op verschillende manieren in voor de maximale productie en consumptie van plantaardige voeding, ter vervanging van dierlijke. Om zo bij te dragen tot een mens-, dier- en milieuvriendelijke samenleving. We doen dit op een praktijkgerichte manier, waarbij iedereen op zijn manier stappen kan zetten. Alle info over EVA Magazine, recepten, en kookworkshops vind je op www.evavzw.be"

Daarnaast zijn we ook druk bezig met het werken aan ons eigen goed doel! Maar daarover later meer op onze blog.

Contact

Heb je een dringende vraag voor ons? Vul dan ons contact formulier in, of stuur ons een mailtje op info@pluschaud.be. We doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden.